•   MEER DAN 30.000 PRODUCTEN
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD    

Retourneren

RETOUR VOORWAARDEN

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. De 14 dagen gaan in op de dag na het ontvangen van je bestelling. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Je geeft in de doos / verzend zak duidelijk aan wie de afzender is. (door het bijvoegen van de pakbon/factuur) zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is.

Retour Adres:

Plompertstraat 38

3087BD Rotterdam

RETOURKOSTEN

De retourzending dient eerst aangemeld te worden op de site. Te vinden onder de kop “Retour”. Bij leveringen in Nederland is bij levering een retour-label ingesloten. Van dit label kan gebruik gemaakt worden. Kosten hiervan € 5,99. Indien geen gebruik wordt gemaakt van het retourlabel en de producten op een andere manier worden verzonden dient dit wel voldoende te zijn gefrankeerd.

Bij het niet vooraf aanmelden van een retourzending wordt € 4,- administratiekosten in rekening gebracht.

TERUG BETALING

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijg je het volledige aankoopbedrag, exclusief eventuele retourkosten terug gestort.

Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen betalen wij het verschuldigde bedrag terug.

Je ontvangt het retourbedrag op de rekening waar ook mee is betaald.

Selceteer product(en) welke u wilt retourneren

Retouraanvraag is gelukt

U kunt nu de producten retourneren. U ontvangt een bevestiging als de retour is verwerkt.

Copyright © Drezza.nl