•   MEER DAN 30.000 PRODUCTEN
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD    

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bij Drezza heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden: IDEAL, Paypal, VISA/MasterCard, of Bitcoin.

VISA/Creditcard

Op Drezza is het mogelijk om te betalen met VISA/Marercard. In de laatste stap van je winkelmand word je doorgestuurd naar een nieuwscherm, de organisatie die het betaalverkeer verzorgt voor vele webwinkels. In dit scherm vul je de gevraagde creditcard gegevens in. Om een veilige transactie te garanderen vraagt de creditcardmaatschappij in een volgende stap om aanvullende gegevens.

IDEAL

Als je voor IDEAL gekozen hebt opent er een nieuw betaalscherm. Kies hier als eerste optie de bank waar je bankiert. Vervolgens kom je in de betaalomgeving van de door jou gekozen bank. De vervolgstappen en benodigdheden (bijvoorbeeld wel of geen cardreader) is verschillend per bank. Heb je alle stappen doorlopen, dan wordt het bedrag meteen van je rekening afgeschreven. IDEAL is een handige en veelgebruikte betaalmethode in Nederland.

Paypal Online Betalen

Op alle websites met een Paypal logo kunt u betalen met Paypal. Selecteer Paypal bij het afrekenen en u wordt gevraagt in te loggen op uw Paypal rekening om de betaling te bevestigen. Paypal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met Paypal aankoopsbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. 


Copyright © Drezza.nl