•   MEER DAN 30.000 PRODUCTEN
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD    

Verzending & Levering

Verzendkosten

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van GLS . Voor Nederland hanteren we 5.99 euro en voor Belgie 6.99 verzendkosten.

Levertijd

Drezza heeft al haar kleding voorradig in zijn magazijn, dan heb je jouw pakket de volgende dag in huis indien voor 16:00 uur besteld.

De standaard levertijd is 1-2 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Bezorging

Je bestelling wordt bezorgd door GLS. Via de mail word je door GLS op de hoogte gehouden van het bezorgmoment . ook kun je op https://gls-group.eu/NL/nl/pakketbezorging jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie bekijken.  Heb je de bezorger gemist? dan ontvang je een e-mail en een kaart in de brievenbus om een nieuwe bezorgdag te kiezen of om je bestelling op te halen bij een dichts bijzijnde GLS ServicePoint. Vanaf dat moment kun je online het bezorgmoment wijzigen.

Mijn bestelling volgen

Wil je graag weten wat de status van jouw bestelling is? Dat kan? Het bestelproces verloopt als volgt: na het afrekenen ontvang je een orderbevestiging bewaar deze goed. Zodra het pakket ons magazijn verlaat, ontvang je een verzendbevestiging. Hier staan je Track en Trace gegevens in.

´╗┐Is er iets misgegaan? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen tijdens de feestdag?

Tijdens feestdagen doet Drezza zijn uiterste best uw bestelling de volgende dag te leveren. Het kan voorkomen dat door drukte bij de pakketdienst GLS uw bestelling niet binnen de vooraf gestelde levertijd wordt geleverd.

Hier heeft Drezza geen invloed op*

Op deze pagina zullen we je op de hoogte houden van veranderingen in levertijden.

*Let op: GLS heeft geen weekend levering !

*Levering is altijd afhankelijk van de afhandeling van GLS.

Copyright © Drezza.nl